RSS

PETAR BOJIĆ

23 Feb

Mlad i perspektivan fudbaler, koji je još od ranog detinjstva pokazivao znatno interesovanje i talenat za fudbal. Kad je stigao u “petliće” FK Sloga u Požegi odmah se kroz ovu malu varoš pronela vest kakvog fudbalera imamo. Bio je ponos i dika našeg grada! To je ostao i dalje, i tako će uvek biti! Vredan, radan i pre svega ambiciozan dečko, čim je prerastao mlađe kategorije u Slogi, prebacio se u Užičku Slobodu gde je stekao prva iskustva igranja fudbala protiv jačih i poznatijih klubova kao što su Zvezda i Partizan koji su do tada za njega bili samo san i velika želja. U Slobodi je proveo dve godine i već tada počeo da poprima interesovanje devojaka i da dobija na popularnosti.

Partizan-Napredak1

Prvo ozbiljnije interesovanje za njega je iskazao FK Mladost iz Lučana 2010. godine i to mu je bio prvi transfer! Tada je Pero imao samo 18 godina. Bio je glavni organizator igre i jedan od “nosećih” igrača tog kluba.

Godine 2012. prelazi u FK Napredak iz Kruševca koji je uz njegovu pomoć i igru 2013. ušao u Super Ligu Srbije. Desio se pravi “bum” za Pera, sve novine tada su počele da pišu o njemu, njegovoj igri i privatnom životu. On se sa svim tim lepo izborio i što je najvažnije slava i popularnost ga ni malo nisu promenili! (i dalje voli svoju sestru, kao i ona njega 😉 )

sp-bojic

Januara 2014. godine prešao je u FK Čukarički iz Beograda (iako su i mnogi drugi klubovi pokazali interesovanje za njega) i trenutno se tu nalazi i iako je tek početak sezone, već je postao omiljen i među saigračima i trenerima!

gavrabojke

Želimo Petru puno uspeha u daljem bavljenju onim što voli i što ga ispunjava!

Mi (braća i sestra) ćemo uvek biti tu za njega,

šta god i kad god da zatreba!

Bravo Peki!!

Volim te puunoo!! ❤

slava 021

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on February 23, 2014 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: